PDA

View Full Version : We are now on the new server



William
10-22-2012, 07:11 AM
The site has now been moved to the new server. Hopefully everything should run a little quicker and a little smoother now.

steeler58
10-22-2012, 06:25 PM
Noticed the new speed right away, great job William!thumbs2:

jeffs99dime
10-22-2012, 07:24 PM
One bug that I'm getting is this message when I try to send a member a private message:
(I don't know for sure if it is on my end or not though.)

Forbidden
You don't have permission to access /aquariumforum/private.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/4.4.9 Server at www.aquaticcommunity.com Port 80

William
10-22-2012, 08:32 PM
It works for me. Anyone else seeing this problem.

In what browser?

mommy1
10-22-2012, 08:36 PM
I've sent and received a pm or two this afternoon with no problems. I am using firefox.

fishmommie
10-22-2012, 08:44 PM
I let William know in a PM but will post here also in case anyone else has this issue so you know he is aware: I am no longer receiving e-mail notifications when I receive a PM or when something is posted to a thread I am following.
Figure it's just a little glitch that will eventually be worked out.

William
10-22-2012, 08:59 PM
Yes. And the priority now is to get the next version of the forum online. not toi fix glitches in this version that will be retired very soon.

fishmommie
10-22-2012, 09:11 PM
Yes. And the priority now is to get the next version of the forum online. not toi fix glitches in this version that will be retired very soon.

Which is so VERY much appreciated. thanks again!

Rue
10-22-2012, 09:16 PM
WEeee..eeee....EEEEeeee.....:19:

Knightia
10-22-2012, 09:28 PM
I let William know in a PM but will post here also in case anyone else has this issue so you know he is aware: I am no longer receiving e-mail notifications when I receive a PM or when something is posted to a thread I am following.
Figure it's just a little glitch that will eventually be worked out.

I'm not getting notification emails either.

William
10-22-2012, 11:50 PM
See if this solves your email problems

korith
10-23-2012, 02:28 AM
Thanks for all the work you do on this site William, it's a great resource and helps a ton of folks.

http://www.pcsarizona.com/wp-content/uploads/2011/04/50-year-old-computer.jpg

p.s. that's an interesting new server you got there, what's the steering wheel do?

William
10-23-2012, 02:37 AM
That is the wheel of justice. It will replace the old Ban hammer

fishmommie
10-23-2012, 01:39 PM
See if this solves your email problems

Hi William. not sure if you were addressing me. If not - no problem.
But if you were I wanted you to know that I am still not receiving e-mail notifications of posts on threads I'm following or when I receive a PM.

Again - NOT complaining:11: Just didn't want to ignore your post if it was directed at that issue.
THANKS SO MUCH:11:

jeffs99dime
10-23-2012, 05:00 PM
It works for me. Anyone else seeing this problem.

In what browser?

I'm in Internet Explorer. Lady Hobbs said it isn't working for her either. It's when you try to message someone from their profile page. Thanks William.

William
10-23-2012, 07:48 PM
Okay. Thanks. That help a lot. It has been resolved. I Think

Cyberra
10-23-2012, 08:20 PM
I've never gotten email notifications of PMs or new posts. I've just never cared... That's what the Refresh button is for >> I check periodically to see if anyone said anything new while I'm online

fishmommie
10-23-2012, 08:43 PM
I've never gotten email notifications of PMs or new posts. I've just never cared... That's what the Refresh button is for >> I check periodically to see if anyone said anything new while I'm online

It's not a big deal. It was just a nice feature and I enjoyed using it. I'm sure I'll adjust :hmm3grin2orange:

William
10-23-2012, 09:35 PM
You will get it bacl + a number of new similar features before you know it ;-)

mommy1
10-23-2012, 09:40 PM
Is there any possibility of increasing the limit of times you can play games in the arcade or do away with the limit altogether?

William
10-23-2012, 09:53 PM
That might not be impossible ;-)

mommy1
10-23-2012, 10:51 PM
Then there is a good possibility that I will be very grateful because I play the arcade games when I am studying and get stuck on an answer or just need a break. My grades might depend on it.

fishmommie
10-27-2012, 07:12 PM
Hi
wondering if there any problems uploading photos to the gallery.
I tried to upload today - don't know if it's me (most likely!) or a system problem.

this is the error I get:

Error creating thumbnail! Error code: 127

Command:

"/usr/bin/mogrify" +profile "*" -size 100x56 -quality 70 -geometry 100x56 -unsharp 10 '/home/aquatic/public_html/fishpictures/data/1/thumbs/1-angel_007.JPG'

I followed the instructions and resized my photo to 800 pxls so I don't think size is a problem ... but I'm notoriously NOT techy so ...
any ideas?
thanks

William
10-27-2012, 07:28 PM
likely a server problem. I will look into it. Thanks for reporting it.

Zander
10-27-2012, 09:56 PM
Was the site just down for 3 days for everyone? If so, I would expect to see more posts about it.

Also I'm getting a "404 Forbidden" error when I try to post a thread.

William
10-27-2012, 10:12 PM
We moved servers. Different service providers update their registers at different paces. some might have seen the new site directly, others might have had to wait a few days before your isp got our new adress (IP not url). Hopefully we should not ned to change our IPs again in many years.

William
10-27-2012, 10:13 PM
where do you get 404 forbidden. it should work

Zander
10-27-2012, 11:25 PM
I get it when I try to post or preview a new thread in the section General Aquarium Forum. And actually it says "403 Forbidden". Though I could have sworn it said 404 before.

Not sure if this is helpful or not, maybe it is:

http://img28.imageshack.us/img28/5593/94051043.jpg

William
10-28-2012, 12:32 AM
hmm that is most likely because the link misses the variables needed. I will look into it.

Amelia
10-29-2012, 02:00 AM
... There's an arcade?

William
10-29-2012, 02:48 AM
Look below the chatterbox

Zander
10-31-2012, 05:36 AM
I'm getting a "403 Forbidden" error when I try to post a thread.

Still have this issue.

William
10-31-2012, 10:09 PM
Is it everywhere???

Strider199
10-31-2012, 11:45 PM
Thanks for upgrading the site William. thumbs2:

Strider199
11-01-2012, 12:08 AM
I just noticed that I can not purchase a gift in the shop menu William. I have the points (AC cash), but i get a message saying;

You are not allowed to purchase this item,

as soon as I click on the "Give gifts" tab.

On second hand, think of the cash I'll save. hehehehe

William
11-01-2012, 12:43 AM
Hmm you should be allowed to. anyone else having this problem

Goes to 11!
11-01-2012, 12:47 AM
I will try ....

Survey says....

Yes - When I click on give gifts from the task bar drop down menu it goes right to "You are not allowed to purchase this item".

William
11-01-2012, 01:04 AM
should work now

Goes to 11!
11-01-2012, 01:16 AM
Yep, Works for me. thumbs2:

Thanks William.
:22:

William
11-01-2012, 01:19 AM
No problem. Happy that it seems solved

steeler58
11-01-2012, 05:44 AM
Thanks thought I did or said something wrong LOL.

Strider199
11-03-2012, 06:50 PM
Thanks for fixing that.:22:

glarior
11-05-2012, 05:52 PM
Does anyone else show they have 65,534 unread private messages?

Knightia
11-05-2012, 06:03 PM
Does anyone else show they have 65,534 unread private messages?

Ooooo no, you must be very popular! :19: :18:

glarior
11-05-2012, 10:59 PM
Ooooo no, you must be very popular! :19: :18:

:hmm3grin2orange: I know, right, im awesome! HAHA sorry could not resist!

It was funny logging in and thinking "I have how many messages!" Then I click on private messages...there are zero messages and my ego lowers :fish2:

Zander
11-06-2012, 11:58 PM
I'm getting a "403 Forbidden" error when I try to post a thread.


Success! Finally able to post a thread!