PDA

View Full Version : Betas with platies?



Agent S
05-03-2018, 06:27 PM
I have a platy tank with a 3 platies, and I was wondering whether I could put a betta in with them without them fighting. Sorry about the typos, i’m not good at typing on a touchscreen.

Slaphppy7
05-03-2018, 06:56 PM
How big is the tank?

Agent S
05-13-2018, 02:38 AM
I really donít know, I got it at a garage sale. Iím guessing 7-8gal

Slaphppy7
05-13-2018, 03:30 AM
Reply back with the dimensions.

Agent S
05-25-2018, 04:55 PM
14" wide, 8.5" long 10" tall

Slaphppy7
05-25-2018, 05:37 PM
That's a little over 5 gallons

http://www.firsttankguide.net/calculator.php

If it were me, I'd either just stick with the platys, or rehome them and get a single betta

Agent S
05-27-2018, 12:37 AM
1 Betta in a 5 gal? That seems a little empty. Donít betas have smaller biomasses?