Aquarium Forum
 


Menu
  · Tropical Fish Home
· Fish News
· Aquarium Forum
· Buy & Sell
· Calculators
· Equipment reviews
· Free Aquarium Ebook
· Feedback
· Link to us
· Photo gallery
· Plant species
· Tropica Plant DB
Tropical fish species
· By Common name
· By Scientific name
Tropical Marine fish
· By Common name
· By Scientific name

_________________
 
      
        Via paypal

  AC news is a part of
      Nature Blog Network

      Reef Aquarium Blog

Privacy & Ad Policy

Articles
  · African Cichlids
· Algae Control
· Aquarium Decoration
· Aquarium Resources
· Aquatic Plants
· Barb Fish
· Betta Fish
· Breeding Fish
· Catfish
· Central American Cichlids
· Cichlids
· Clownfish
· Corals
· Corydoras Catfish
· Discus Fish
· Dwarf Cichlids
· Fish Diseases
· Frogs and Turtles
· Goby Fish
· Goldfish
· Gourami
· Invertebrates
· Jellyfish
· Killiefish
· Lake Victoria Cichlids
· Livebearers
· Malawi Cichlids
· Marine Aquariums
· Marine Aquarium Fish
· Other Fish
· Pleco
· Predatory Fish
· Photography
· Pond Fish
· Responsible Fish Keeping
· Rainbow Fish
· Shark Fish
· South American Cichlids
· Tanganyika Cichlids
· Tetra Fish
· Tropical Fish Food
Results 1 to 4 of 4

Thread: slow forum?

Hybrid View

  1. #1

    Default slow forum?


    0 Not allowed!
    For the past week I've been having problems with the forum. Too hard getting to or even reading the posts. Sometimes the site loads up real quickly, other times it just takes forever or doesn't load up at all. Seems to be at random times and days.

  2. Default


    0 Not allowed!
    I had that experience about 2-3 weeks ago. I could access anything but the forum. I could see the forum subjects, but if I clicked on the title I would get a database error. Sine then I haven't had any problems on any computer or internet provider. Not sure if this had anything to do with the problem clearing up, but did you clear your cookies and temp files? That might help...

  3. #3

    Default


    0 Not allowed!
    Have tried different computers from different locations, forum speed seems to vary at each. The problem is server side.

  4. #4

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    2,767

    Awards Showcase

    Thanks for the birthday wishes - mommy1 and gift - mommy1 Thanks for the rep - Cliff Thanks for the rep, have a cool one on me, Cheers - Cliff Thanks and a new fish for the tank - glarior 
    Thanks for the gorgeous slide show! - fishmommie Thanks for the rep the other day - Cliff It's a Sudbury Saturday Night, Cheers - Cliff Hockey finals can not be watched without a hockey pop or two - Cliff Thanks for the rep :) - Greentoads41 
    Thanks for the Rep!! - steeler1 Merry Christmas! - steeler1 Merry Christmas - Cliff May you be living as high as the holiday hog this coming year! - Trillianne Happy New Year - mommy1 
    Thank you for the birthday wishes. - mommy1 Thanks for the Rep!! - steeler1 Have a Birthday fish!! - steeler1 Here you go sir, I just wish it had been a good game. - steeler1 Here's to one crummy Superbowl, lol! - Slaphppy7 
    Troop and Military Support - Amber Alert - Bladder Cancer - Endometriosis - Equality - Liver Cancer - Liver Disease - Missing Children - POW/MIA - Spina Bifida - Suicide - Strider199 

    Default


    0 Not allowed!
    I also had some issues getting onto the forum last week but it's been very friendly this weekend. I did clear all cookies last week.
    Warning; Bulldog Pleco guarding my Sons tank now..

    Please remember; every keystroke has a consequence.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •