Aquarium Forum
 


Menu
  · Tropical Fish Home
· Fish News
· Aquarium Forum
· Buy & Sell
· Calculators
· Equipment reviews
· Free Aquarium Ebook
· Feedback
· Link to us
· Photo gallery
· Plant species
· Tropica Plant DB
Tropical fish species
· By Common name
· By Scientific name
Tropical Marine fish
· By Common name
· By Scientific name

_________________
 
      
        Via paypal

  AC news is a part of
      Nature Blog Network

      Reef Aquarium Blog

Privacy & Ad Policy

Articles
  · African Cichlids
· Algae Control
· Aquarium Decoration
· Aquarium Resources
· Aquatic Plants
· Barb Fish
· Betta Fish
· Breeding Fish
· Catfish
· Central American Cichlids
· Cichlids
· Clownfish
· Corals
· Corydoras Catfish
· Discus Fish
· Dwarf Cichlids
· Fish Diseases
· Frogs and Turtles
· Goby Fish
· Goldfish
· Gourami
· Invertebrates
· Jellyfish
· Killiefish
· Lake Victoria Cichlids
· Livebearers
· Malawi Cichlids
· Marine Aquariums
· Marine Aquarium Fish
· Other Fish
· Pleco
· Predatory Fish
· Photography
· Pond Fish
· Responsible Fish Keeping
· Rainbow Fish
· Shark Fish
· South American Cichlids
· Tanganyika Cichlids
· Tetra Fish
· Tropical Fish Food
Results 1 to 3 of 3
  1. Default Trouble Loading Shop and Smilies


    0 Not allowed!
    Hey, guys!

    So I'm using a new computer which is running Windows 7 (previously, I used XP) and I browse with Firefox (most recent version). When I used XP, I had no trouble with the site, but now that I'm using Windows 7, I am unable to load the shop page and the smilies do not show up in my posts when I click on them (only if the code is typed in).

    Anyone else encounter this? I have the same anti-virus and firewall as on my old computer and I have changed every possible setting that I can think of in both those programs and in my Firefox browser, to no avail.

    Any thoughts, computer whizzes?

  2. #2

    Default


    0 Not allowed!
    Smileys should be right there if you use the Post Reply button.

    If you use the "quick reply", you need to click on Advanced under the posting box.

  3. Default


    0 Not allowed!
    Thanks, Lady H! That so-called "new" computer ended up crashing on me...so I'll try that when I get the new computer back up and running. *arggghhh* Technology...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •