PDA

View Full Version : New Posts dont work



rookie
09-22-2011, 02:57 PM
for some reson the new posts link works on my personal computer but not on my work computer. there arent any restrictions on this computer so i was a little puzzled why it didnt work. If anyone can help it would be greatly appriciated.

Rue
09-22-2011, 03:05 PM
It doesn't work with the new Internet Explorerer for some reason.

sailor
09-22-2011, 03:06 PM
Your computer at work must be running IE9 for a web browser. For some strange reason it does not work with IE 9. There are plenty of members with the same issue including myself. I use fire fox to carouse this site.
What are you doing on here on company time any ways lol

rookie
09-22-2011, 03:17 PM
haha much better. I am using chrome now. I am the manager of a cell phone store that is extreemly busy in the summer and extreemly slow in the winter. so this is one of the perks to the job when i have the time. lol

Lady Hobbs
09-22-2011, 04:26 PM
And what's equally odd is the "new posts" button is the only thing that won't work with IE9 and only in this forum. Go figure?

rookie
09-22-2011, 04:58 PM
yea i was puzzled. but at least it was an easy fix

Trillianne
09-22-2011, 04:59 PM
vbulletin (the forum software) is up to version 4, and this forum is still on version 3. (version 4 was launched end of year 2009)

There may be ways that this forum handles things that are handled in different ways in version 4, and IE 9 is not set up to handle earlier versions as well as current versions. Not all browsers handle earlier web standards as well as others.