PDA

View Full Version : Points and AC dollars



SpyderSpy6
07-20-2010, 02:52 PM
How do I see how many points and AC dollars I have accumulated??

I am finally at a point where I can be more involved on the forums, and look to take advantage of everything possible!

Thanks!

SpyderSpy6
07-20-2010, 02:54 PM
Nevermind!! I figured it out! - Sorry

Northernguy
07-20-2010, 02:55 PM
Just click on your avatar and start looking.
Its just below your username.
The shop menu in the tool bar is where you can spend it.
Money must be removed from the bank before it can be spent.

Sarkazmo
07-20-2010, 03:28 PM
Again: WHAT SHOP MENU???? There used to be one and now it's gone.

Sark

rich311k
07-20-2010, 03:31 PM
You dont see the shop menu? Mine is right where it always is.

Sarkazmo
07-20-2010, 03:32 PM
Nope, it and a couple other features disappeared for me.

Sark

korith
07-20-2010, 03:48 PM
Nope, it and a couple other features disappeared for me.

Sark

Very weird, along the time do you see "user cp, faq, member list, new posts, search, blogs, shop menu, quick links, log out"?

Shows up for me using firefox and even ie. Maybe try clearing your cache.

Sarkazmo
07-20-2010, 05:59 PM
Seems to be an issue with Chrome... Anyone else using Chrome? Can you see the Shop Menu above this thread?

Here's the entries I see: User CP FAQ Members List Search New Posts Mark Forums Read Open Buddy List Log Out

I see the menus in K-Meleon... I hate Firefox now so I don't even want to start it up. And IE is absolutely a NO...

Sark

EDIT: Just noticed, all the buttons that're missing have pull down menus associated with them. Search does NOT have a pull down but is still available.

korith
07-20-2010, 08:56 PM
No idea about chrome, but here is a link to the shop http://www.aquaticcommunity.com/aquariumforum/vbplaza.php?

EmmanuelJB
07-20-2010, 09:01 PM
I tried chrome and the forum didn't work right with me either. The only browsers that will work with the forum (at least for me) are internet explorer, and firefox. Chrome, Opera, and Safari, all messed up the forum.

promise
07-21-2010, 02:05 AM
im using an IMac and i dont see it either!

EmmanuelJB
07-21-2010, 02:46 AM
im using an IMac and i dont see it either!
Put firefox on your mac, and the forum should work fine.

http://www.mozilla.com/

Northernguy
07-21-2010, 02:49 AM
I also use firefox and internet explorer and never have a problem.

promise
07-21-2010, 03:10 AM
Put firefox on your mac, and the forum should work fine.

nope still doesn't have it, its the same as it was

EmmanuelJB
07-21-2010, 03:17 AM
@Promise82- Wow I am suprised. Puting firefox on my macbook pro fixed all of the problems with AC... I would say put IE on your computer, but you have to be running windows to do so.

The only reason I could think that it wouldnt work right is if firefox updated since I downloaded it....

Edit: Yup, I have firefox 3.6.6, and the current one is 3.6.7. So maybe that is the problem. Maybe try going to other versions and download a previous version of firefox.

promise
07-21-2010, 03:21 AM
they may have done, im using it on ff now and as i say its still the same. not to worry though. im not bothered by it.