PDA

View Full Version : putting coal in an aquarium



sparrow2310
06-28-2010, 09:32 PM
has any one used coal in the gravel of their aquarium
and did it have any adverse effects

little hawaii
06-28-2010, 09:37 PM
I dought it coal is full of poisons frume sulfer to methane.

troy
06-28-2010, 10:50 PM
It's activated charcoal that you use.