PDA

View Full Version : Photo Galley trouble.



mac
01-15-2009, 01:06 AM
Hi guys,
I have been trying a few times to up load photos in the Gallery. Well I can up load one photo alright, but if I try to do a second it will just say serve-ouse not available. Then I have to reload the web page then load the image.

I was wondering what is up?

Cheers,
mac

Wild Turkey
01-15-2009, 01:09 AM
Hi guys,
I have been trying a few times to up load photos in the Gallery. Well I can up load one photo alright, but if I try to do a second it will just say serve-ouse not available. Then I have to reload the web page then load the image.

I was wondering what is up?

Cheers,
mac

I also have to upload mine one a time, im not sure exactly how to format it to make it work, and im not sure if it even works at all. lol maybe someone has some insight!

I manage to do it pretty fast with copy + paste and uploading all the images to photobucket all at once first. That usually doesnt take too long.

mac
01-15-2009, 01:34 AM
I can't stand Photo Bucket.
For me I just upload from hard drive like it says. I have tried from a online photo place I have, but it dose the same thing.

mac

Brookfish
01-15-2009, 02:24 AM
Mac I have just tried uploading pics and it worked fine,

Click on the Gallery, then upload photos, browse to get your pic,
fill in your details on the form, click upload/submit, then process.
maybe it was having a bit of an of day when you tried.

mac
01-15-2009, 02:29 AM
Mac I have just tried uploading pics and it worked fine,

Click on the Gallery, then upload photos, browse to get your pic,
fill in your details on the form, click upload/submit, then process.
maybe it was having a bit of an of day when you tried.

I tried about 20 minuets ago. Still the same way.

mac

Brookfish
01-15-2009, 02:58 AM
I tried about 20 minuets ago. Still the same way.

mac

Thats strange bud I just added 3 new pics, maybe one of the staff
can sort you out?

Deleted User
01-15-2009, 04:27 AM
I just uploaded 6 pics it's slow but taking them ok mac. :ssmile:

mac
01-15-2009, 08:42 PM
Just trying to up load some images now. No luck. It is just sitting in limbo. And it is not our internet being slow.

Something is up?

mac

William
01-15-2009, 09:07 PM
Sounds very strange.
Have your tried uploading to several categories or could it be a problem with the category you are trying to upload to? Are your images very large?

mac
01-16-2009, 01:38 AM
Sounds very strange.
Have your tried uploading to several categories or could it be a problem with the category you are trying to upload to? Are your images very large?

I know the photo is 475 KBS. 1200 pixs by 960 pixs

mac