PDA

View Full Version : CO2 help



Asult316
04-09-2017, 10:52 PM
I recently upgraded to a 65gal tank. I just installed a 1L CO2 system and my CO2 indicator says CO2 level is low, should I split the main line and have 2 diffusers to evenly distribute CO2?

AmazonJoe
04-09-2017, 11:20 PM
Your regulator indicates low or the drop checker does?

I don't see the point in two diffusers when you could just increase the output of the co2?

It's better to try and raise co2 levels over the course of several days or weeks and then maintain it at least from my experience

Asult316
04-10-2017, 12:13 AM
The indicator.

Asult316
04-10-2017, 12:27 AM
I've raised the output, I just wasn't sure if there was something else I should do. I'm doing a lot more than 1 bubble/sec, which is what I was doing in my old 37gal tank before I upgraded.